Bezoekers

Bosch Parade 2016

Hoe laat?
Donderdag 16 juni om 20.00u
Zaterdag 18 juni 2016 om 17.00u
Zondag 19 juni 2016 om 15.00u

Waar?

Bosch Parade trekt jaarlijks in  juni over Bossche Wateren. Via de Binnendieze, rivier de Aa zijn we op het grootse water van de Dommel beland. Startpunt ligt na de brug van het voormalige Heetmanplein (bij Essent) en het eindpunt is voorzien voorbij de draaibrug bij de Citadel.

Bereikbaarheid
Bosch Parade vaart door het centrum van ’s-Hertogenbosch en is op verschillende manieren bereikbaar:

Op de fiets

Je fiets stal je gratis bij een van de bewaakte fietsenstallingen. Dat is niet alleen veilig maar ook heel gemakkelijk! De stallingen hebben ruime openingstijden. En zijn voorzien van een schoon toilet, handige kluisjes en gratis elektrische oplaadpunten. Je vindt ze op de volgende locaties: NS Station, dichtbij de Dommel. Overige gratis stallingen vindt je bij Burgemeester LoeffpleinWolvenhoek en Kerkstraat

Via openbaar vervoer

Kom je met de bus of trein dan is het vanaf NS Station Centraal 3 minuten lopen naar het midden van de route op de Wilhelminabrug. Vanaf het stationsplein loop je rechtdoor voorbij de Gouden Draak naar de eerste brug die je tegenkomt. Bosch Parade trekt daar onderdoor en je kunt vervolgens links of rechts een plaatsje zoeken. NS reisplanner voor het checken van je reistijden. 

Met de auto

 In het gebied geldt betaald parkeren, ook op zondag. Parkeren kan het beste in de parkeergarage onder of achter het station. Of in een van de andere garages in het centrum. Voor goedkoper parkeren kan je ook gebruik maken van het transferium. Op donderdag en zaterdag is het handig om gebruik te maken van het transferium aan de Vlijmenseweg. De kosten voor het gebruik van het transferium (parkeren en busvervoer naar het centrum) zijn slechts € 4,-. Klik op deze link voor meer informatie.

Plattegrond_parkeergarages_jpg