Op zoek naar jou! En je spullen.

Homepage_Campagnebeeld_BP_2015_595x841px

Wat dan? Nou, best een boel. Hieronder een overzicht voor je van wat we zoeken.

Allereerst natuurlijk zwemmers, zoals ieder jaar. Dus hop, hop, zet je zwemvliezen in de olie en meld je aan bij lysanne@boschparade.nl. Je krijgt er een grote familie, een dvd of t-shirt en een BBQ plus dansje voor terug!

En Sabine is nog op zoek naar een bas en een lage tenor, zangers gezocht dus!

Voor het project Bladblazer Symfonie II  zijn de makers op zoek naar naar huidkleurige stretchpakken/bodysuits met pijpen en mouwen, voor drie zangeressen. Dit pak gaan ze onder een Marilyn Monroe-stijl jurkje dragen. Hebben jullie zoiets toevallig beschikbaar en te leen, of hebben jullie tips waar we zoiets kunnen vinden? Stuur dan een mail naar Danielle .

En er worden zingende mannen gezocht. ENTER CTRL en mail.  Win en verover je plek in de varende stoet die Bosch Parade heet. Kun je, echt!

Bij Helse Hemel, Hemelse Hel zijn ze op zoek naar een kleine man/jongen die (waarschijnlijk achter) op het vlot een fluistermotor wil besturen. Dus iemand die wellicht al ervaring heeft in het besturen van een boot en oja, ook twee oranje overalls.

Voor het project ‘Water Creatures‘ , is Rogier op zoek naar de volgende plastic materialen.
Deze gaat hij ‘Up-Cyclen’ tot mooie muziekinstrumenten.
Plastic vaten, tonnen, kuipen. Met een minimale doorsnede van ca. 40 cm.
Stukken plastic pijp, met een doorsnede van 50mm tot 80mm. Liefst dikwandig. Korte stukken zijn juist zéér bruikbaar! (vanaf ca. 1.5m en korter)
En slippers om me te drummen, ze mogen versleten zijn.

Geef het door of weet je iets of iemand, mail dan naar info@boschparade.nl