Opleidingen en werkplaatsen

Bosch Parade biedt uitstekende mogelijkheden om leerlingen of deelnemers ervaring op te laten doen met een bijzonder kunstproject en met samenwerken met allerlei verschillende mensen en organisaties.

Diverse werkplaatsen en opleidingen hebben inmiddels bijgedragen aan de realisatie van Bosch Parade objecten. Jongeren van de werkplaats voor Dagbesteding Opis Helpt verlenen sinds het begin in 2010 ondersteuning. Deze locatie is een van de belangrijkste werkplaatsen voor Bosch Parade. Cliënten van Het Inloopschip, Exodus, de houtwerkplaats van Reinier van Arkel en het Pastoraal Uitzendbureau werkten mee aan diverse projecten. Ook opleidingen laten zich niet onbetuigd. Het Koning Willem 1 College, het Duhamelcollege, het Jacob van Maerlantcollege en het Stedelijk VSO doen mee. Via Bureau Babel worden bassischolen bij Bosch Parade betrokken. Voor de leerlingen wordt een educatief programma uitgezet uitmondend in een van de projecten.

Sinds 2010 maken leerlingen van de opleiding Media, Art and Performance van het Koning Willem I College reportages over deelnemers aan Bosch Parade.
Ziet u mogelijkheden? Schroom niet contact op te nemen, mail naar info@boschparade.nl of bel met zakelijk leider Marc Eysink Smeets via 06-53 43 69 72.