Marktplaats

Zoekt en gij zult vinden! En om jullie een handje te helpen is hier – tadaaa – een pagina als verzamelplaats voor alle oproepjes en aanbiedingen die binnenkwamen. 

Vloeistof op zoek naar stuurman/-vrouw
Voor ‘We leven vrolijk verder’ zoeken Anja en Yuri iemand die richting kan geven, gedurende enkele repetities en uitvoeringen. Enige vaar-ervaring (elektrisch) is gewenst en lenigheid komt ook van pas. Wie durft?
Laat hen weten dat je erbij bent met een mail aan Ivo (onderwerp aan het roer)

HijnStein verzamelt vurige types
Voor de uitvoeringsdagen van Bosch Parade op 16, 18 en 19 juni zoeken Hein en Stijn meer bevlogen zwemmers die niet terugschrikken van een beetje spektakel. Met simpele instructies spring je zo de Dommel in en maak je deel uit van ‘hun’ huwelijk tussen water en vuur.
Deel je enthousiasme meteen met hijnstein@hotmail.com (onderwerp zwemmers)

Wanted: waterratten en brugwachters
Lokatief zoekt nog zwemmers. Waterratten mogen zich melden op zondag 12 juni (ochtend), dinsdag 14 juni (avond) en natuurlijk tijdens de uitvoering van Bosch Parade. Brugwachters graag voor tijdens repetitie én uitvoering, dus 12-14-16-18-19 juni. Kun je niet alle dagen? Toch aanmelden! Alle hulp is welkom.
Mail Marielle, Anton en Marieke zielsgelukkig (onderwerp cloud)

Houtbranders, letterfrezen of laser-grafeerders gezocht
Bosch Parade zoekt een vakman op gebied van kalligraferen in hout, middels ambachtelijke technieken. Iemand die óók voor 16 juni 2016 nog tijd heeft ^_^
Tip ons via info@boschparade.nl (onderwerp houtbranders)

Ook zwemmers voor de Catamadraal
Twee leuke badgasten hebben ze al, maar die zoeken nog zeker vier tot zes teamgenoten. De wetsuits, zwemschoenen en badmutsen liggen voor je klaar als jij je aanmeldt voor team Ellen en Ad!
Mailen maar naar info@boschparade.nl (onderwerp badgast bij Ellen en Ad)

Doe iets goeds, doneer je wetsuits
Die komen we bij Bosch Parade namelijk altijd te kort. We zijn dan ook blij met natpakken in alle soorten en (volwassen) maten. Maak jij onze zwemmers blij?
Meldt het ons via info@boschparade.nl (onderwerp wetsuits)

Zelf een bericht plaatsen?

Laat hieronder uw vraag of aanbod achter. Geef een duidelijk omschrijving van wat u zoekt of ter beschikking stelt. Vergeet niet uw contactgegevens luid en duidelijk te vermelden. Deze worden niet gepubliceerd, maar zorgen ervoor dat we u gemakkelijk kunnen vinden wanneer iemand op uw bericht heeft gereageerd. 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht


(eventuele bijlage)

Type onderstaande code na om spam te voorkomen:
captcha

Dank!