Bedrijven

Bosch Parade kan niet alleen op subsidie drijven. Om slagzij te voorkomen, is steun van het bedrijfsleven onmisbaar! Om het unieke schouwspel mogelijk te maken, blijft Bosch Parade op zoek naar nieuwe partners. Naar bedrijven die bijdragen leveren, financieel of in natura. Die meehelpen en meedenken, ondersteunen en sponsoren. En dat kan op allerlei manieren, de mogelijkheden om Bosch Parade te helpen zijn net zo divers als het evenement zelf.

Bosch Parade zoekt bijvoorbeeld technisch adviseurs, die de kunstenaars en vrijwilligers helpen bij de constructie, techniek en mechaniek van hun kunstwerken. Een mooie kans voor uw medewerkers om hun kennis te delen en nieuwe, creatieve ideeën op te doen. Zo zou een project  ‘geadopteerd’ kunnen worden en bent u samen met de maker verantwoordelijk voor de bouw en de presentatie ervan.

We zoeken (bouw-)materiaal voor alle vlotten, boten en andere drijvende constructies: (gebruikte) pontons, kunststofvaten of –tonnen, IBC-containers, waterbestendige platen en montagemateriaal (stalen kokerprofielen, stalen strips, bouten en moeren, houten balken, schroeven, spijkers, lijmen, e.d.), watervaste verf en vernis en steigermateriaal. Misschien net de spullen die bij u in het bedrijf in de weg liggen, restanten. Of precies de producten waarmee uw bedrijf zich graag publiekelijk profileert. Vraag het bij twijfel, spullen zijn niet snel onbruikbaar!

En naast spullen hebben we helpende handen nodig, om te schilderen, timmeren, naaien, bouwen. Zo – samen op een ongedwongen en creatieve manier werken aan de wonderlijke constructies – zou voor uw medewerkers de ideale teambuilding-dag kunnen vormen, een originele invulling van de personeelsdag. Of een uitgelezen kans om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Helaas komen we er niet alleen met materieel en mensenhanden en heeft Bosch Parade ook financiële ondersteuning nodig, sponsoring die het ons mogelijk maakt Bosch Parade nóg mooier, verrassender en succesvoller te maken. Zo kunt u jaarlijks een van de kunstprojecten adopteren voor een bedrag vanaf € 2.500,- of algemene steun voor het gehele evenement is ook mogelijk en welkom. Hoe, wat en wanneer u Bosch Parade steunt, is aan u. We kijken graag met u mee naar de (combinaties van) mogelijkheden en de eventuele tegenprestaties. Want voor wat, hoort wat – en ook daar geldt maatwerk.

Tegenprestaties zijn er, we doen natuurlijk iets terug. Hierbij moet u denken aan dat we uw naam of logo vermelden we in alle communicatiemateriaal van Bosch Parade (huis-aan-huiskrant, programmaboekje, website) en heten we u (en uw gasten) welkom bij de première van Bosch Parade. Maar er is meer mogelijk, zo kan een kunstenaar een presentatie of workshop komen geven binnen uw bedrijf. Of kunnen we omgekeerd uw medewerkers of gasten ontvangen in onze werkplaats. Ook hier zijn de mogelijkheden zo divers als Bosch Parade zelf.

Wilt u van gedachten wisselen over uw steun aan de Bosch Parade? Neem dan contact op met zakelijk leider Marc Eysink Smeets via 06-53 43 69 72 of via info@boschparade.nl .