Amateurs en verenigingen

Bosch Parade is een project van ‘s-Hertogenbosch en de stad bruist van muziek- en theatergezelschappen, van dansgroepen, sportverenigingen en vormgevers. Deelnemen aan Bosch Parade is een prachtige kans om in een bijzondere setting de club of vereniging te  presenteren aan een groot en heel gevarieerd publiek. Nét op een andere manier dan bij de gebruikelijke jaarpresentatie of wedstrijd. Sportverenigingen doen mee aan een theatraal kunstproject, koren zingen andere muziekstukken dan ze gewend zijn en dansers gaan te water in plaats van te bewegen op een balletvloer. Kortom, iedereen verlegt zijn grenzen.

De afgelopen jaren waren tijdens Bosch Parade op de Bossche wateren leden te zien van o.a. de Bossche Zwemvereniging, De Dommelbaarzen, Roeivereniging de Hertog, Kanovereniging De Bossche Kano Vrienden, Turnvereniging Flik-Flak, De Stadspijpers, De Heineken Fanfare, het Brabants Kamerkoor, Vught Vocaal, Het Koor, Theaterkoor Tot en Met, de Sirenen, Dansstudio Geraldine en vele andere.

De organisatie van Bosch Parade brengt verenigingen en kunstenaars met elkaar in contact en samenwerking op gang.
 Is uw vereniging geïnteresseerd in deelname aan Bosch Parade? Kom dan een keer naar Bosch Parade Café of stuur een mail naar info@boschparade.nl.