Laat die creativiteit maar stromen!

Bosch Parade 2016 was onvergetelijk! En hoewel het nog niet helemaal zeker is dat we volgend jaar uitvaren, gaan we er met frisse energie weer tegenaan. Vandaar ook onze oproep aan professionele makers om hun idee in te dienen voor 2017. Dus beeldende kunstenaars, vormgevers, componisten, regisseurs en choreografen… Kom maar op.

Een splinternieuwe Parade

Voorzichtig kijken we vooruit naar de editie in 2017. Deze staat gepland op donderdag 15, zaterdag 17 en zondag 18 juni. Vooralsnog is de financiering daarvan niet rond, maar velen willen Bosch Parade behouden voor de stad, dus we zijn volop bezig met het aanboren van financieringsbronnen. Fingers crossed dat dat gaat lukken!

Laat die creativiteit maar stromen

Met goede moed en heel veel zin roepen we kunstenaars dan ook op om hun concepten en/of projectplannen met ons te delen. Tot medio november kunnen de ideeën worden ingediend. Hoe? Dat hebben we hier op een rijtje gezet. <Deadline is opgeschoven: aandragen van ideeën kan nog tot 20 november! >

Go?
Rond de jaarwisseling moet duidelijk zijn of Stichting Tijdvaarders, die Bosch Parade als erfenis uit het Bosch-jaar onder haar hoede neemt, voldoende geld bijeen heeft weten te krijgen om een nieuwe Parade te organiseren. Houd onze website en social media in de gaten voor de ontwikkelingen.