Glorieuze derde uitvoering van Bosch Parade 2016

laatste dag

Na twee regenachtige uitvoeringen op donderdag 16 en zaterdag 18 juni  genoten we vandaag van een zonnige afsluiting met overvolle kades. De publieke belangstelling op deze laatste dag compenseerde de belangstelling die op donderdag en zaterdag wat achter bleef bij voorgaande jaren. Naar schatting is Bosch Parade 2016 door zo’n 25.000 mensen is bezocht, zelfs door nieuwe fans uit Engeland, Schotland, Portugal, Duitsland en België. 

Dat Bosch Parade opnieuw een fotogeniek evenement blijkt te zijn is af te lezen aan de foto’s en filmpjes die via social media volop worden gedeeld, onder andere op de succesvolle actiepagina www.paradeplaatje.nl. Na de enorme internationale belangstelling, veroorzaakt door de compilatie-video van voorgaande edities, worden sfeerimpressies van Bosch Parade 2016 alweer opgevraagd door platforms wereldwijd.

Stay tuned voor de foto’s, de derde dagwinnaar van ‪#‎paradeplaatje‬ en andere (beeld-)verslagen die deze week op onze website en de social media kanalen worden gedeeld.